Påklædning og skiftetøj

Det er vigtigt, at børnene har praktisk tøj på, som de kan bevæge og udfolde sig i.

Dit barn har et garderoberum, hvor dets overtøj/udetøj opbevares. I vuggestuen har dit barn en kurv på badeværelset, hvor der er ekstra tøj og sovetøj. I børnehaven har dit barn et skab til skiftetøj. Da skabet er lille, er det muligt at hænge en flyverdragt og regntøj på en knag på badeværelset.

Da vi er ude hver dag, skal dit barn have praktisk tøj med, som gerne må blive beskidt.

Dit barn skal have et sæt skiftetøj liggende i sit garderoberum, da vi har ofte brug for det. Derudover skal dit barn også have regntøj, gummistøvler, hjemmesko og skiftesko.

Dit barn må ikke have snore i jakker og halstørklæder, da de kan være til fare under leg. Erstat snorene med elastik og brug en elefanthue.

Husk at skrive navn i dit barns tøj og sko.

Når det er regn/sne, er det dit ansvar som forælder at sørge for, at dit barns flyverdragt, vanter, hue m.m. er tørt til næste dag.

Det er dig som forælder, der skal holde orden i dit barns garderoberum og sørge for, at der er det tøj og de sko, der skal være.

Vi vil gerne have, at du sætter dit barns fodtøj op på barnets rum, når du henter barnet. Så det er lettere for at gøre rent i garderoben.

Vi har en bleordning i vuggestuen, hvor du skal medbringe en pakke bleer en gang om måneden.